Loading események

« Vissza az összes eseményre

  • Az esemény már elmúlt.

Dákini tanítások: Dukár mandala – bevezetés a magas szintű békés védelmezésbe

Időpont: 2021.03.01 18:00 - 19:30
|Recurring esemény (See all)

An event every week that begins at 18:00 on hétfő, repeating until 2021.03.29

One event on 2021.03.23 at 18:00

Hozzájárulás: 2500Forint

Tanító: Virág

Helyszín: Zoom

Februárban Virág bevezetést nyújt Dukar Buddha jógájába, amely a békés védelmezés legmagasabb szintjét hordozza. A védelmezés nem csupán haragvó, leigázó együttérzéssel működhet, hanem békés, teret adó útjai is vannak. Dukar mantrája, amelyet elemezni is fogunk, rendkívül erős védelem. Őt hívjuk, ha vész, háború, pusztítás közeleg, vagy ha hatalmas területeket, tengernyi lényt kell megóvni.

Ebben az évben lehetségessé válhat egy Dukar védelmező-erőtér fizikai megépítése is, ezért nagyon fontos a bevezető tanítás.

 

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban.

A Szabad Jógi tanításait online tartjuk meg, elsősorban Zoom szoftvert vagy Youtube Live közvetítést használva.  A jelentkezőket kérjük, hogy telefonjukra vagy számítógépre töltsék le a Zoom szoftverét. Az alkalmakra legkésőbb a kezdés előtt 30 perccel kell jelentkezni, mert körülbelül 20 perccel az átadás előtt küldjük ki az aktuális linket a jelentkezőknek. Köszönjük rugalmasságotokat!

A regisztráció lezárult.