Loading események

« Vissza az összes eseményre

  • Az esemény már elmúlt.

Jógi átadás – Az elengedés és a megengedés művészete

Időpont: 2020.09.03 18:00 - 19:30
|Recurring esemény (See all)

An event every week that begins at 18:00 on csütörtök, repeating until 2020.10.01

Hozzájárulás: 2500Forint

Tanító: Magunam

Helyszín: Zoom

Nagyon sokan küzdenek az elengedéssel, és mindent elkövetnek egy- egy merev elképzelés, vagy éppen rossz szokás eltávolításáért. Magunam abban segít tanításával, hogy mi az a hozzáállás, ami segíthet az elengedésben és felvázolja a belső elengedés legfontosabb fázisait. Az elengedés minden meditációs praxisban nélkülözhetetlen, hiszen pontosan a bennünk működő zavar képez fátylat, amelytől nem látjuk meg a valóságot.

 

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban.

A Szabad Jógi tavaszi tanításait online tartjuk meg, elsősorban Zoom szoftvert vagy Youtube Live közvetítést használva.  A jelentkezőket kérjük, hogy telefonjukra vagy számítógépre töltsék le a Zoom szoftverét. Az alkalmakra legkésőbb a kezdés előtt 30 perccel kell jelentkezni, mert körülbelül 20 perccel az átadás előtt küldjük ki az aktuális linket a jelentkezőknek. Köszönjük rugalmasságotokat!

A regisztráció lezárult.