Loading események

« Vissza az összes eseményre

 • Az esemény már elmúlt.

Gyógyító Buddha és más gyógyító- öngyógyító meditációk, jógi gyakorlatok – online elvonulás

Időpont: 2020.03.27 15:00 - 2020.03.29 16:00

Hozzájárulás: 27000Forint

Tanító: Magunam, Virág

Helyszín: Online

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban. A Szabad Jógi márciusi elvonulása online elvonulás lesz, amelynek során a tanításokat, meditációkat és egyéb technikákat streamelve fogadhattok.

Az elvonulás várható menetrendje:

 • 27-én pénteken 15:00- 18:30
 • aznap este 20:30-tól esti gyakorlás
 • 28-án szombaton délelőtt 09:00- 12:00
 • aznap délután 15:00- 18:30
 • aznap este 20:30- tól esti gyakorlás
 • 29-én vasárnap délelőtt 09:00- 12:00
 • aznap délután 15:00- 16:00 lezáró tanítás és engedély a gyakorlásra

Az elvonulás várható tematikája:

 • Gyógyító Buddha külső, belső, titkos és végső jelentése
 • Gyógyító Buddha mantrája és mandalája
 • A halhatatlanság nektárja és a tudati betegségek gyökérokai
 • Öngyógyító és gyógyító gyakorlás
 • Gyógyító Buddha meditáció
 • Guru Rinpoche füstfelajánlás gyakorlata a jógik egészségéért

Az elvonulás tiszteletdíja:

Belső-, és Titkos körös jógiknak: 21000 Ft (csökkentett ár a sokaknak nehéz helyzetre való tekintettel)
Külső tanítványoknak: 27000 Ft

FONTOS:
Jelentkezni itt tudtok, a honlapon keresztül lehet! Aki már jelentkezett a Guru nyolc arca hétvégére, most tegye meg újra, mert töröljük az előző jelentkezéseket!

Az elvonulást szeretettel ajánljuk minden új és régi tanítványnak! Gyógyító Buddha maga az egyetemes bölcsesség és szeretet, így egyszerre felfoghatatlan, egyszerre pedig bárki számára hatékonyan megvalósítható praxis.

Az elvonulásnak tehát előfeltétele nincsen, ugyanakkor hasznos elrecitálni előtte minél többet Tara alapmantrájából vagy Csenrézi mantrájából, hogy tudatunk és energiáink befogadóbbak legyenek az új tanításokra.

Tara alapmantrája: OM TARE TUTTARE TURE SZOHA
Csenrézi mantrája: OM MANI PADME HUNG

 

Néhány fontos részlet:

Az elvonulás alatt, bár online történik az átadás, természetesen lehet majd kérdezni és gyakorlás is lesz. Jegyzetfüzettel, vízzel, kényelmes ülőpárnával és egy lehetőleg tiszta, nyugodt szobával készüljetek. Érdemes dolgozni a megfelelő feltételek megteremtésén az otthonotokban, azaz létrehozni a teret az elvonuláshoz és a családot is kedvesen, alázatosan megkérni erre. A használt készüléket, mint mobil vagy laptop, pedig érdemes előre feltölteni, hogy ne maradjatok le semmiről!
Az elvonulásig folyamatosan küldünk hírleveleket, melyek instrukciókkal és további gyakorlatokkal szolgálnak. Küldünk még ezeken túl a gyakorláshoz szükséges képeket és meditációkat. Kinyomtatni ezeket nem kell, csak legyenek jól elérhető helyen a gépeteken!

Gyógyító Buddha mandalája, amely a tökéletes gyógyulás erőtere

Végül íme egy kis előzetes Gyógyító Buddha végtelen együttérzéséből:

„Gyógyító Buddha a lápisz lazuli mélykék fényében fürdik, szeretetteljes arca ránk ragyog saját szívünkből felébredve. Végtelen együttérzése kék fényként árad minden égtáj felé, elárasztva a világegyetemet a végső gyógyulás bölcsességével. Buddha Sákjamuni maga volt a Gyógyító Buddha: elhozta a halhatatlanság gyógyító nektárját a lényeknek. Aki megízleli a szabadság nektárját, az eloszlatja magában a szenvedés és betegségek gyökérokait. Ha nincs gyökéroka a szenvedésnek, a mulandóság áttetszővé válik, majd feldereng mögötte a tökéletesség tiszta jelenléte.” (Virág)
Mindenkit nagy szeretettel várunk: Virág és Magunam

 

 

A regisztráció lezárult.