Loading események

« Vissza az összes eseményre

  • Az esemény már elmúlt.

Létegyüttlét

Időpont: 2020.04.22 18:00 - 19:30

Hozzájárulás: felajánlás

Tanító: Magunam

Helyszín: Zoom

Magunam a Létegyüttléttel egy nagyon régi műfajt hívott életre: a megvilágosodásra vágyó útkeresők mindig is szerettek személyesen, meghitten találkozni a tanítóval. Kérdezz-felelek, ahol csak a megvilágosodás a téma.

„A Létegyüttlét alkalmakon, direkt módon közeledünk valódi természetünkhöz, mindenféle féligazságot és kerülőutat mellőzve. Ami persze nem jelenti azt, hogy ez szentebb, áldottabb lenne, mint bármilyen más hétköznapi pillanat. A Létegyüttlét abban különleges, hogy semmilyen mellébeszélést nem enged meg, és kristálytisztán mutat a végső lényegedre.” Magunam

Ezeken a különleges estéken Magunam vagy Virág leül veletek és válaszol az őszintén feltett, megvilágosodásra irányuló kérdéseitekre. Ám nem csak a választ adja meg, hanem azonnal rámutat az aktuális kapura, ahol beléphetsz önmagad szabadságába.

Ha valóban érdekel a megvilágosodás, és szeretnél erről dogmák, formalitások nélkül, a ma emberének nyelvén beszélgetni, gyere el erre az alkalomra!

 

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban.

A Szabad Jógi tavaszi tanításait online tartjuk meg, elsősorban Zoom szoftvert vagy Youtube Live közvetítést használva.  A jelentkezőket kérjük, hogy telefonjukra vagy számítógépre töltsék le a Zoom szoftverét. Az alkalmakra legkésőbb a kezdés előtt 30 perccel kell jelentkezni, mert körülbelül 20 perccel az átadás előtt küldjük ki az aktuális linket a jelentkezőknek. Köszönjük rugalmasságotokat!

A regisztráció lezárult.