Loading események

« Vissza az összes eseményre

  • Az esemény már elmúlt.

Mahasziddha tanítások – Próbák és kihívások a mahasziddhák életében

Időpont: 2020.06.14 16:00 - 18:00
|Recurring esemény (See all)

An event every week that begins at 16:00 on vasárnap, repeating until 2020.06.28

Hozzájárulás: 2500Forint

Tanító: Magunam, Virág

Helyszín: Zoom

Ezen a tanítássorozaton keresztül megérthetitek, milyen speciális helyzetekbe kerülhet, aki minden áron szabad akar lenni. Ezekből egy keveset nyilván már ti is tapasztaltatok, ám minél nagyobb a bennünk lobogó szent tűz a megvilágosodás felé, annál hatalmasabbak és különösebbek ezek a próbatételek.

A belső ösvényen, amely út nélküli út, természetesen számos gyönyörű pillanat és örömteli felismerés születhet, de minél csupaszabbak leszünk, annál több félreértést és fonákságot pillantunk meg magunkban. Ez óriási próbatétel, amelyben leginkább saját magunkkal kell farkasszemet néznünk.

Amíg a kettősség világában gyakorlunk és élünk, addig természetesen az öröm és a fájdalom hullámain lovagolunk, ezért fontos elsajátítani azon technikákat, amelyekkel mindkettőt be tudjuk olvasztani önkeresésünkbe.

 

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban.

A Szabad Jógi tavaszi tanításait online tartjuk meg, elsősorban Zoom szoftvert vagy Youtube Live közvetítést használva.  A jelentkezőket kérjük, hogy telefonjukra vagy számítógépre töltsék le a Zoom szoftverét. Az alkalmakra legkésőbb a kezdés előtt 30 perccel kell jelentkezni, mert körülbelül 20 perccel az átadás előtt küldjük ki az aktuális linket a jelentkezőknek. Köszönjük rugalmasságotokat!

A regisztráció lezárult.