események betöltése

« Vissza az összes eseményre

 • Az esemény már elmúlt.

Gyógyító Fehér Tara Hosszú Élet Beavatás és tanítás

Időpont: 2024. május 19. 16:00 - 19:00

Hozzájárulás: Felajánlás

Tanító: Magunam, Virág

Helyszín: Nagykovácsi

Szeretettel hívunk meg a Hosszú Élet Fehér Tara beavatásra, amely széles körben alkalmazott Dharma- gyakorlat. Célja, hogy a megvilágosodás felé fordítsa szívünket Tara végtelen áldásán, védelmén és inspirációján keresztül.

A beavatás során a Gyémánt-mester felveszi testében, beszédében és tudatában Fehér Tara formáját, így szennyeződéstől és töréstől mentesen, közvetlenül adja át a szertartásban Tara megvilágosodott testének, beszédének és tudatának minőségeit.

Sokféle beavatás létezik, de mind közül a Négyszintű beavatás számít igazán teljes értékűnek. Ez a Fehér Tara beavatás megadja a négy szintet.

 1. Külső beavatás- testünket, formai világunkat megtölti Tara áldása. Gyógyít és védelmez határtalan erejével.
 2. Belső beavatás- felébrednek bennünk Tara tiszta energiái, sziddhik és különleges képességek formájában. Megkapjuk a mantra magyarázatát.
 3. Titkos beavatás-Tara formanélküli, lényegi természete a korlátlan, határtalan tér. Ebbe kapunk beavatást, így tudatunk felismerheti a szabadság terét.
 4. Végső beavatás- a Gyémánt-mester felragyogtatja a valóságot, amely eredendő állapotunk. Megpihenhetünk a természetes, tiszta valóságban.

Fehér tara mandalája maga a világegyetem. Mantrája, áldása és tisztasága mindent átlényegít, így megpillanthatjuk a mindenben felbukkanó Buddha-természetet. Ez a legtisztább látásmód.

A beavatáshoz szükséges előkészületek:

 • Fehér Tara mantrájának sokszori, kb. ezerszeri elismétlése
 • egy alkalommal tegyetek felajánlást az érző lények javára: lehet ételt adni, ruhát adományozni, segítséget nyújtani valakinek
 • a beavatásra tiszta, friss fehér ruhában, de legalább egy fehér sállal érkezzetek
 • hozzatok ételfelajánlásokat, virágokat és torma felajánlást
 • hozzátok el a gyerekeket is
 • készüljetek csendes, nyugodt tudattal, nyitott, barátságos szívvel és mély elköteleződéssel

Íme Fehér Tara mantrája, melyet beavatás nélkül is lehet használni, ám a beavatást követően milliószoros hatékonysággal tudjuk majd alkalmazni:

OM TARE TUTTARE TURE MAMA AJU PUNJE DZSNYÁNA PUSHTIM KURU SZOHA

A mantra hallgatása is nagyon hatékony!

https://www.youtube.com/watch?v=Sdcs71MioAM&t=1307s

A beavatás ingyenes, de ha szeretnétek, akkor zárt borítékban tehettek felajánlást.

A szertartást Nagykovácsiban tartjuk Zsuzskánál és Tomnál. A címet és további információkat a beavatás előtt, a jelentkezőknek küldjük.

Szeretettel várunk benneteket: Virág és Magunam

A regisztráció lezárult.